Prenumerationstjänster

Skapad för 5 år sedan · Läst av 1 365

Med prenumerationstjänster menas möjligheter att skapa inställningar för vad du som användare, handlare eller intressent är intresserad av att få information om något skapas uppdateras förändras eller på annat sätt modifieras. Prenumerationstjänsterna är det något som hela tiden ligger och bevakar det du är intresserad av och göra det enkelt för dig att få hjälp med att bevaka när just det du är intresserad av händer.

några av dessa tjänster kan vara att ett visst fordon kommer in till försäljning. Det kan vara att vi släpper en ny artikel i något ämne eller att någon gör en prisjustering på sitt fordon eller liknande. Dessa tjänster är utformade att användas för att underlätta din vardag och även påminna dig om sådant som du kanske glömmer. Ofta kan det vara så att just det du söker inte händer direkt utan kanske tar ett litet tag innan de upptäcks att du är efterfrågat. Och därför är prenumerationstjänster så effektivt för de håller hela tiden kontroll åt dig efter det du vill bli påmind om.

dessa prenumerationstjänster kräver givetvis att du som användare har ett användarkonto så att vi kan lagra vilka önskemål bevakningar som just du efterfrågar.